Новини
Епизод 4: Съвременните герои: СБР Банкя ЕАД – база Ясен

       Столична община район "Банкя" представя видеопоредицата, посветена на Международния ден на здравния работник "Съвременните герои". На 7 април отбелязваме професионалния празник на всички здравни работници, които винаги са били герои! В условията на пандемия (и не само) осъзнаваме Вашия подвиг в името на човешкото здраве и живот и Ви благодарим!

        Банкя е курорт, за който е много характерно балнеолечението, климатолечението и рехабилитацията. Неслучайно на територията на града са разположени няколко големи болници за продължително лечение и рехабилитация, по-известни в миналото като санаториуми. В седмицата от 5 до 9 април Ви представяме пет от тях.

        Благодарим на на управителя на СБР Банкя ЕАД – база Ясен д-р Николай Кръстев и на екипa му за оказаното съдействие при заснемането на материала! Честит празник!

          Събитието е част от Календара с културните събития на Столична община за 2021 г. и част от културния календар на Банкя за месец април на тема "Празничният космос на банчанина".

       Оператор (камера, дрон) видеомонтаж: Арт Продакшън Къмпани

https://youtu.be/WJ8_Y75bhRcСайтът е изработен с финансовата подкрепата на Столична община, програма „Европейски проекти и развите на гражданското общество”, 2009
Фондация "Устои" съвместно с Район Банкя
Проект "Оптимизация на управлението на район Банкя в съответствие с европейските изисквания и добри практики"
© 2009 Столична община - район БАНКЯ. Всички права запазени.