COVID-19
Пазете будността си!

        Уважаеми жители и гости на Банкя, много от ограниченията, свързани с пандемията на коронавируса паднаха и събота и неделя градът ни и околностите му се изпълниха с хора, зажаднели за слънце, въздух, вода и природа. Всичко това в Банкя го има в обилие, но нека то не се превръща в предпоставка за усложняване на епидемичната обстановка. А тя е следната в Банкя по информация от ПУ на МВР в нашия град: под карантина са осем души. Пет други се лекуват, като трима от тях вкъщи, а двама души са в болница.
          За да не ескалира ситуацията в Банкя, ви напомняме - сядането на пейките е забранено и ви молим не се правете, че не забелязвате забранителните надписи върху пейките и не ги късайте. Слагайте маските и на открити пространства, когато ви се налага да разговаряте отблизо с ваши познати. Направете така, че наслаждавайки се на даровете на пролетта, да не се превърнат те за вас в изкушение, което да ви струва скъпо.
         Нека хубавото време и желанието да разпуснем не приспива будността ни в ситуация на пандемия.
         Бъдете здрави, пазете си, пазете и околните!

Мерките сега са  по-свободни, но свободата означава и самоограничениеСайтът е изработен с финансовата подкрепата на Столична община, програма „Европейски проекти и развите на гражданското общество”, 2009
Фондация "Устои" съвместно с Район Банкя
Проект "Оптимизация на управлението на район Банкя в съответствие с европейските изисквания и добри практики"
© 2009 Столична община - район БАНКЯ. Всички права запазени.